
Evenimente
Află cu ce ne jucăm în bucătărie sau pe terasă

Brisket, cu plăcere
Feblețea tuturor, brisket de vită. Marinat, sousvide și cuptor. Cu o bere Carlsberg alături. Cu plăcere!
Sună pentru rezervare





Fenicul. Feblețe de sezon
Fenicul confiat, sos de afine, cartof dulce la grill, dar mai ales un regal piept de rață sousvide. Obligatoriu, Fetească Neagră 1000 de Chipuri dragă nouă
Sună pentru rezervare

Asia Extraordinaire
Chiftele după rețetă japoneză, gătite într-un glaze de sosuri asiatice, cu salată japoneză de varză, într-o chiflă mare, ca poftele noastre. Recomandare: 1664 Blanc

Marea în grădina cu lămâi
Marea întâlnește pământul în acest preparat răcoritor cu ton gătit în suc de citrice, cu minunate culori și arome de vară

Piri-Piri power party
Aromat, complex și intens. Curcubeu pe cerul gurii din Africa direct la noi în grădină. Și Cava pentru extra senzații tari

Dialog de vară
Apus în farfurie cu un gazpacho finuț de pepene galben și carpaccio de vită cu roșii în două nuanțe de soare. Multe ierburi aromatice și un pahar de vin alb

Pulled Pork
Cu sos barbeque. Sau cu muuuult cheddar. Cu murături de casă, salată coleslaw și French fries. Cu o bere rece.
Poftă bună!

Rață de vară
Piept de rață gătit lent, la sous-vide, cu piure aromat de țelină, ananas la grătar și sos de cireșe cu chili și bitter de portocale. Cu un pahar de vin rose, cum altfel?

Cocoșel crocant și aromat
Cocoșelul perfect prăjit, cu French fries cu usturoi proaspăt și parmezan sau telemea (pick your fave) face casă bună cu berea rece

Vânăta vedetă
După sparanghel și varză, a venit vremea vinetei. Cea mai iubită legumă a verii, în șase feluri diferite, care îi pun în valoare nuanțele, aromele, poveștile - cu ceapă roșie și roșie uscată. Cu iaurt gras și busuioc. Cu ardei copt și murat. Cu usturoi și oregano. Cu zaatar și humus. Cu pui, măsline, ardei, rozmarin și fenicul. Toate servite cu praz murat în casă și un pahar de vin alb, combinația perfectă pentru o seară de vară.

Yakitori & more
O nouă săptămână, o nouă ocazie de a ne face poftele. De data aceasta, am ales să ne jucăm cu ideea de grătar (Konro pe cărbuni, pentru interesații de tuning), de frigărui de pui în ierburi aromatice, vită în sos teriyaki sau porc BBQ în condimente Cajun, alături de French fries sau orez bine asezonate. Adăugăm o bere rece, blondă sau brună de la Bucur, umbră de iederă și muzică în surdină. Să ai o vară faină!

Varză este noul cool
Ne-am propus să susținem reputația verzei, proaspătă, crocantă, hidratantă. Mai ales versatilă. Poate fi dulce, sărată, amară, acră, aromată. Merge bine cu mărar, ceapă, cimbru, piper verde, dar mai ales paprika afumată. Este discretă și cheamă în lumina reflectoarelor carnea de sarmale, ciolanul, coastele. Ca să nu mai vorbim de rață!
Așa că am decis că să fii varză e chiar cool și vrem să îți demonstrăm cu șase minipreparate inspirate de bucătăriile lumii, în care varza ne arată care îi sunt superputerile.

Porchetta Perfection
După 24 de ore cu sare, o întâlnire aromată cu mirodenii proaspete și coapte, 6 ore la cuptor, temperatură controlată atent și cel puțin o oră de repaus, să își tragă sufletul, Porchetta Perfection ajunge pe masa ta într-unul dintre cele două sandvișuri create special pentru această întâlnire - legume coapte și cheddar sau coleslaw și rucola. Înțelegem perfect dacă ți se pare o alegere imposibilă… Și nouă…

De vorbă cu sparanghelul
Chef Felix s-a lăsat inspirat de verdele crud de primăvară, de textura crocantă și de aroma proaspătă și a creat o supă mătăsoasă și o combinație colorată cu sparanghel blanșat și murat, alături de rață suculentă, sfeclă, piure finuț și, wait for it, căpșuni murate